5 Mayıs 2011 Perşembe

Malta Dil Okulları

Malta Dil Okulları

Malta İngilizce Dil Eğitiminde son yıllarda büyük gelişme göstermiştir. Ülkede 35 civarında özel dil okulu açılmış ve her yıl onbinlerce öğrenci İngilizce Dil Kursları için Malta’yı tercih eder hale gelmiştir.

Malta Dil Okulu Programları


Haftada 20 Saatlik Standart Kurs Programları, Haftada 30 Saatlik Yoğun Kurs Programları, Sınav Hazırlık Programları, Akademik Dönem Programları ve Bire Bir Eğitim Programlarını Malta'daki okullarda bulmak mümkündür. Malta okullarında, 16 yaş üstü öğrencilere Genel İngilizce, Ticari İngilizce, Toefl, Ielts ve Cambridge Sınavlarına Hazırlık kursları, başlangıç seviyesindekiler için birebir İngilizce programları ve yöneticiler için Özel İngilizce kursları sunarlar.

16 yaş altı öğrenciler için yaz kampları bulunmaktadır. Haftada 20,30 saatlik dersler, deneyimli İngilizce öğretmenleri eşliğinde 6- 8-12 kişilik sınıflarda izlenir. Tüm yıl süren programlara özellikle kış aylarında katıldığınızda düşük sezon fiyatlarından yararlanabilir ve Akdeniz iklimi sayesinde ılıman bir ortamda güzelliklerin tadını çıkarabilirsiniz.

35 lisanslı kursun bulunduğu ada’da nüfus 394,583’dür. Her yıl adaya 30.000 öğrenci gelmektedir. Öğrencilere, okullar tarafından dil kursuyla birlikte ilgi alanlarına göre düzenlenmiş özel kurslardan ata binmeye kadar bir çok aktivitenin yapıldığı kurslar mevcuttur.

1996 yılında Eğitim Bakanlığı bütün lisan kurslarını denetimi altına almış ve lisans verme yetkisine sahip olmuştur. Avrupalı öğrencilerin çokça bulunduğu ülkedeTürk ve Japon öğrenci sayısı giderek artmaktadır. 2006 verilerine göre öğrencilerin ülkelere göre dağılımı ise şöyledir ; % 15 Türk, %13 Japon,%13 Alman,%10 İsveç, %8 İsviçre, Rusya,Kore,Fransızve, %5 İtalyan %9 ise diğer ülkeler.

Diğer ülkelere göre daha ekonomik kurs seçenekleri bulunan adada ortalama fiyat 2 haftalık kurs ücreti için 310Euro, 2 hafta aile yanında konaklama ücreti 280 Euro, iki hafta yurt konaklaması için ise 196 Euro’dır.

Malta Dil Okulları hakkında detaylı bilgi, okulların birliği olan FELTOM’un resmi sitesinden elde edilebilir. www.feltom.com

Malta'daki en iyi dil okulları şunlardır. Bilgi almak istediğiniz okulun üzerine tıklayınız

http://www.maltaegitimrehberi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder